Michele's voor en na - finegardening

Michele's voor en na - FineGardening.

Vandaag zijn we op bezoek bij Michele Baker en zien we hoe zij haar nieuwe tuin op Cape Cod in Massachusetts heeft omgetoverd.

Ik ben al jaren een tuinierster en ik raak altijd geïnspireerd door foto's van lezers met nieuwe tuinen en wat ze hebben kunnen bereiken. Vorig jaar kreeg ik eindelijk de kans om hetzelfde te doen.

Dit huis was in de familie, en toen het tijd werd om met pensioen te gaan, verhuisden we van Californië naar Cape Cod. Vorig jaar hebben we de binnenkant van ons huisje verbouwd, en afgelopen lente zijn we aan de buitenkant begonnen. Het huis stond op een stuk triest bruin gras zonder tuinbedden. We hebben gegraven en aangepast en geplant en zijn doorgegaan. Het is een lange weg geworden in ongeveer 15 maanden.

Deze foto is genomen in april 2020. Niet veel te zien hier behalve potentieel!.

En de na foto, wow, wat zijn ze druk geweest! Het is moeilijk te geloven dat deze transformatie in iets meer dan een jaar heeft plaatsgevonden.

en is zo gevuld met planten die tegen minder licht kunnen.

Een van Micheles favoriete hoekjes van de tuin heeft een mix van schaduwminnende eenjarigen en.

Op lege plekken in een nieuwe tuin is een geweldige manier om zwarte plekken te voorkomen terwijl de vaste planten zich ontwikkelen en uitbreiden om de plekken op te vullen.

De voortuin is, net als de achtertuin, omgevormd, maar bevat meer.

Ook hier zijn een paar eenjarigen (zoals goudsbloemen [.

]) vermengd met de vaste planten om de ruimte te vullen en een weelderige tuin te maken.

Een andere hoek van de achtertuin in de schaduw heeft.

Zone 11 of als eenjarigen) rond de nieuwe heesters en vaste planten gestoken.

geeft het gebied een romantische, cottage-tuin sfeer.

Als u meer wilt zien, kijk dan op Micheles instagram:.

Heb je foto's om te delen? Wij zien graag jouw tuin, een bepaalde collectie planten waar je van houdt, of een prachtige tuin die je hebt kunnen bezoeken!

Samen met wat informatie over de planten op de foto's en waar je de foto's hebt genomen. We horen graag waar je woont, hoe lang je al tuiniert, successen waar je trots op bent, mislukkingen waar je van geleerd hebt, hoop voor de toekomst, favoriete planten, of grappige verhalen uit je tuin.

Als u foto's in aparte e-mails wilt sturen naar de .

Heb je een mobiele telefoon? Tag je foto's op .

Je hoeft geen professionele tuinfotograaf te zijn bekijk onze .

Ontvang onze nieuwste tips, how-to artikelen en instructievideo's in uw inbox.

Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.

Als de zomer begint, beginnen tuiniers na te denken over het snijden van stelen uit onze bedden en borders om naar binnen te brengen. Iedereen houdt ervan om een prachtige vaas met bloemen te zien staan.

Vandaag gaan we op bezoek bij Michele Baker om te zien hoe zij haar nieuwe tuin op Cape Cod in Massachusetts heeft omgetoverd. Ik ben al jaren gek op Fine Gardening en laat me altijd inspireren.

Vandaag bezoeken we de tuin van het echtpaar Tim Boland (een botanicus) en Laura Coit (een ontwerper). Hier zijn wat foto's van onze eigen tuin op Marthas Vineyard, Massachusetts.

Breng uw passie voor planten naar het volgende niveau.

"Als een recent ontdekte tuiniergek heb ik alle tijdschriften geprobeerd en dit tijdschrift steekt er met kop en schouders bovenuit.

In mei zette Fine Gardening zich in voor het plannen en planten van een tuin voor Karen, een verpleegster op de spoedeisende hulp. Het was een kleine manier om dank je wel te zeggen voor de inspanningen.

2020 BEST OF FINE GARDENING ARCHIEF (USB).

Een tuinontwerp met veel verharding en planten ID's.

We maken allemaal ontwerpfouten | Brief van de redactie.

Reizende planten Brief van de redacteur.

Dit zal de recepten en artikelen die je hebt opgeslagen niet verwijderen, alleen de lijst.

U moet een geregistreerde gebruiker zijn om deze functie te kunnen gebruiken.

Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld tijdens de preview van de beta site.

Weet je zeker dat je je aantekeningen voor dit recept wilt verwijderen?

en krijg toegang tot AL onze regionale inhoud, plus de rest van de alleen voor leden toegankelijke inhoudsbibliotheek.

We hopen dat je genoten hebt van je gratis artikels. Om te blijven lezen, wordt u vandaag nog lid.

Krijg volledige toegang tot tientallen jaren van deskundig advies, regionale inhoud, en nog veel meer, plus het gedrukte tijdschrift.

: Decorum biedt een compleet aanbod planten.

Er zijn verschillende soorten Musa met elk een unieke uitstraling.

In de zomer verbruikt de plant een keer zoveel water als in de winter. De bananenboom bloeit niet op vaste tijden in het jaar; de bloeitijd verschilt per soort. Wanneer in de volle zon hebben ze het meeste nodig. De Musa basjoo of Japanse vezelbanaan is een echte tuinplant.

Kerstboom versieren? Hoe, volgorde & tips voor het optuigen.

Geef ze 's zomers en in de warme dagen van de lente elke dag water. De bananenboom kent verschillende namen waaronder Musa, Cavendish of Tropicana en komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië. De polystone pot is gemaakt van een mengsel van vloeibare hars en natuurlijke mineralen. Is de bananenplant giftig voor katten / honden?. Filter2372876_checkbox:checked"). values[0]; maxDiameter = ui. / let aFilterLables = GetCheckedColorsNamesByParent(oParentFilter); /* Niks geselecteerd, hoeft hier verder niks te gebeuren. Een bananenplant heeft veel water nodig.

// Zodra er op laad meer is geklikt komt er een hash in de url, dan dus onthouden dat er daar op is geklikt.

Wilt u specifiek de bananenplant kopen of bent u op zoek naar een tropische plant? Deze banenplanten zijn echte aanraders, ze maken meteen een tropische sfeer in uw kamer of tuin. De Musa sikkimensis komt van oorsprong uit de berggebieden op de grens van India en Myanmar. De Musa geniet het liefst van veel zonlicht (minimaal 5 uur per dag). Filter2372886_checkbox:checked"). Strelitzia nicolai - totale hoogte 140-160 cm - pot Ø 36 cm - 3 planten per pot [pallet]. Wanneer u vragen heeft over de planten uit ons assortiment, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bent u op zoek naar een bepaalde plant maar weet u de naam niet? Maak dan gebruik van onze plantengids waarin u veel verschillende soorten planten kunt vinden met daarbij de nodige informatie.

De bananenplant is een mooie tropische plant met grote groene bladeren. Filter-Window select#Filter_Keywords_2372836"). Zo heeft deze kamerplant veel water nodig. Strelitzia nicolai - totale hoogte 80-100 cm - pot Ø 24 cm - 2 planten per pot. Buiten de verzorgingspagina hebben we ook een filmpje die uitlegt hoe je deze kamerplant het beste kan verzorgen. val(maxValue); var sType = oRangeSlider. Ons brede assortiment biedt u ruime keuze uit verschillende soorten Musaplanten. Wilt u een bananenplant in huis of in uw tuin? Bekijk dan welke soorten geschikt zijn om binnen of buiten te houden. In vergelijking met andere banaansoorten blijft de Musa laterita klein en overzichtelijk.

n' + (variant['variant_price'] ' + //'.

Strelitzia set van 2: reginae + augusta - pot Ø 13 cm.

De grote bladeren zorgen voor een tropische sfeer in uw tuin en bieden bovendien beschutting. en de Da Jiao bakbanaan, en ook de Musa velutina!. Filter218241_checkbox:checked"). We adviseren u graag over de beste keuze en vertellen u alles over het onderhoud en de verzorging. Dorre bladeren, geknakte bladeren, en om andere reden, kunnen gewoon afgeknipt worden.

Veel warmte en licht vindt de bananenplant zeer prettig, maar liever geen direct zonlicht, dan verbranden namelijk zijn bladeren.

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. 95;; var minDiameter = 0; var maxDiameter = 150; var budgetMax = 1499. De plant ervaart hier niet veel problemen van en zal gewoon verder groeien. Filter-Window[data-id=' + iParentFilterId + ']').

Deze exotische verrassing: de bananenplant, is een echte blikvanger in je interieur.

Filter-Window select#Filter_Keywords_2372871"). In Wezep is niet het volledige assortiment beschikbaar. Wat moet ik weten over de Kamado barbecue?. Uw specialist in exotische planten en bomen. values[0]; maxBudget = ui.

' + iNewStaffelPrice; ePriceElement.

kan niet gekweekt worden uit zaad, omdat die geen zaad krijgt, die wordt in laboratoria gekweekt. Dit heeft te maken met het feit dat de plant eerst een bepaalde hoogte moet bereiken voordat het bloeiproces kan beginnen. In de herfst en winter hoeft het minder vaak. De Musa heeft een indrukwekkende stam waar grote groene bladeren uit groeien. Het is geen probleem om een bananenplant binnenshuis te groeien.

Veelgestelde vragen

  • ?Van welke soort musa komt de eetbare banaan?
  • Wat kost bananenplant kopen

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Filter-Window select#Filter_ProductPropertyOption_218241").

De plant houdt van veel zonlicht en water om volop te blijven groeien. Plaats uw bestelling gemakkelijk online. rangeslider'); if (oRangeSlider. Musa | Koop nu voordelig jouw bananenplant - MyPalmShop. Filter-Window[data-id=' + iParentFilterId + ']. container-order-button > span'). In het assortiment van Fleurdirect.

Wilt u een bananenboom kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Filter2372881_checkbox:checked"). Musa sikkimensis 'Red Tiger' - Winterharde bananenplant. De bananenplant heeft veel ruimte nodig, dan komt de plant het beste tot z'n recht. De Musa is favoriet bij zowel plantenliefhebbers als interieurdesigners en is beter bekend als bananenplant. Filter-Window select#Filter_Price_2371017").

Om een extra grote plant te krijgen raden wij snoeien zelfs aan, dan verstevigt de plant zichzelf.

rangeslider'); if (oRangeSlider. Je weet immers nooit zeker of er bij de kweker geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. ' + variant['pot_diameter'] + ' cm\n' + '. Dit zorgt dat hij voldoende ruimte heeft om te groeien en het is ook gemakkelijker om de hoeveelheid water in de hand te houden. Ravenala madagascariensis - totale hoogte 30+ cm - pot Ø 15 cm. Bananenplant (Musa 'Dwarf Cavendish') D 27 H 100 cm. Meld u nu aan voor extra informatie of nieuwe producten. Zet m wel op een zonnige plek het blijft natuurlijk een tropische plant. Filter-Window[data-id='+iParentFilterId+'] input:checkbox'); if(oCheckbox.

Deze planten brengen de eetbare bananen voort die u in de supermarkt kunt vinden.

Een regenbui werkt ook prima, maar doe dit alleen in de zomer, als de buitentemperatuur niet teveel verschilt van binnen. Bananenplant (Musa 'Dwarf Cavendish') D 21 H 80 cm. Dit maakt hem een fijne terras- of tuinplant. De snelgroeiende bananenplant geeft een tropisch tintje aan je interieur. Hoe verzorg je een bananenplant voor binnen?. Jazeker, onder de winterharde soorten vallen de. Bananenboom kopen | Fleurdirect. Al sinds de vorige eeuw maken wij ons hard voor onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Geschikt voor een standplaats dichtbij het raam.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen